A través de la funció de Community Management el nostre objectiu és oferir un servei integral en base a la creació de contingut i el funcionament efectiu de les xarxes socials com a canal essencial per als clients i els seus públics.

Les nostres funcions de Community Management seran:

  • Realitzar un estudi per conèixer bé el producte o servei que desitges publicitar, amb l’objectiu de saber en quines xarxes socials serà més efectiu integrar-se. Per a això tindrem en compte el client potencial al que ens interessi arribar i els usuaris habituals de cadascuna de les xarxes.
  • Realitzar publicacions a les diferents xarxes seleccionades per promocionar la marca, mantenint informats als clients i potencials. Ells s’encarregaran de promocionar la teva marca, al moment en què el teu anunci es converteixi en viral.
  • Crear un ambient de feedback amb els teus seguidors. Donar resposta i interactuar amb els usuaris permet aconseguir una relació més propera, alhora que generar confiança de cara a la marca.
  • Gestionar qualsevol tipus de crisi de marca que es reflecteixi en l’entorn 2.0. És important estar preparats per a qualsevol reacció del públic i saber com actuar per resoldre la situació.
  • Avaluar els resultats que es van obtenint a les diferents xarxes socials.

Disseny de Social Media

Si es precisa, per complementar, també oferim el servei de dissenyar els perfils de xarxes socials: Facebook, Twitter, Google+, Instagram, Pinterest…

Els nostres últims projectes de Community Management

[vc_masonry_grid post_type=”post” max_items=”12″ style=”lazy” items_per_page=”12″ gap=”3″ item=”masonryGrid_BlurOut” grid_id=”vc_gid:1523871703739-0b93cd8e-e7be-3″ taxonomies=”58″]

¿TRABAJAMOS JUNTOS?

Queremos conocer tus dudas y poder ayudarte, darte más información
sobre nuestros servicios o enviarte un presupuesto sin ningún compromiso.

Abrir chat
¿Como podemos ayudarte? 😊
Powered by